New Look Preschool for Sept 2016

Over the six weeks holiday this summer we’ve been busy expanding and improving our already fantastic preschool facilities! We have had the two previous rooms merged into one big state of the art class room! This was achieved by taking out a sizeable chimney breast that divided the old rooms.

We now have a bespoke ICT station with USB charging points for the children’s tablets, a Sonos sound system for playing sound lotto’s, action songs and party music a circle times. A brand new role play and quite area as well as a construction zone and small world exploration centre, we think you’ll agree it looks fabulous and it doesn’t end there as we have more additions planned for the near future!

The room has been on a trail run all of September and the children and staff have put this new space through its paces, the children have loved the open space and freedom to move around this new learning environment and access all their new equipment.

Advertisements